A.M.P.A. COL-LEGI GERMANS OCHANDO - ALMASSORA
ACTUALITAT
QUÍ SOM
ON ESTEM
FORMULARI INSCRIPCIÓ
CONTACTE
@ WEBMAIL @
ESCUELA DE PADRES
FOTOGRAFIES
VIDEOS
AMPA-ACTIVA
EL NOSTRE COL-LEGI
ENLLAÇOS D'INTERÈS
RECURSOS WEB
SOCIS DE L'A.M.P.A.
ACCÉS RESTRINGIT


Visites realitzades
Actualitzat el 21-10-2015

 

 

Per a aquells que no ens coneguen, som l’associació de pares i mares del Col·legi Públic “Germans Ochando”, d‘Almassora (Castelló). La Junta está formada per prop d’una vintena de persones, entre vocals, tresorera, secretari, vicepresidenta i president.

L’AMPA està present en el col·le des del seu naixement en 1985, ja que se’n van adonar de que les families dels alumnes calien estar representades, i per a col·laborar amb els mestres en el funcionament d’un centre de recient creació.

Este esperit de participació, implicació i interés per la tasca dels docents i pel funcionament del col·le en general continúa estant present en l’AMPA actual, amb una Junta formada per persones d’edats i professions diverses que decideixen dedicar part del seu temps, de manera voluntària i desinteresada, a participar i col·laborar amb el funcionament del centre escolar dels seus fills.

La pregunta que potser es fa un pare o mare quan el seu fill/a entra al cole és: Val la pena fer-se soci de l’Ampa?

La nostra resposta evidentment és que sí. Els motius són diversos, començant per entendre el que vol dir estar representats i formar part d’un grup, en el Consell Escolar del centre, amb huit persones, en el Consell Escolar Municipal o davant d’Inspecció o qualsevol altre lloc.

Un dels nostres objectius desde fa uns anys és que la gent conega tot alló que organitzem o ens impliquem, i per aixó començarem a editar l’any 2009 la revista “AMPAactiva”, que es reparteix gratuïtament a tots els alumnes i mestres al final de cada curs i que, des de juny de 2013, es publica integrada en la revista del col·legi “L’Espiral” amb la que també col·labora l’AMPA. També esta pàgina-web pretén el mateix: donar informació puntual de les activitats en les que participa l’AMPA i que els socis tinguen la possibilitat de contactar amb nosaltres per a fer-nos arribar noves propostes o per a transmitir-nos qualsevol dubte o inquietut.

Finalment, donem les gràcies a totes les famílies que ja són socis i animem a la resta a que també ho siguen. Un abraç. 

Enrique Navarro (President) 

 

 WEB INAGURADA EL DIA 13-01-2012

A.M.P.A. Col.legi Germans Ochando  | info@ampaochando.es